«Χριστουγεννιάτικο δώρο ζωής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου»


Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, μέλη του Παραρτήματος Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), παρέδωσαν, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, τον οποίο εξασφάλισαν από κοινού με ενέργειές τους.

Η εν λόγω ιατρική συσκευή πρόκειται να τοποθετηθεί σε κατάλληλο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Μυτιλήνης, προκειμένου να είναι άμεσα διαθέσιμη σε περίπτωση ανάγκης, τόσο για το προσωπικό και τους επισκέπτες όσο και για παρακείμενες υπηρεσίες.

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου, κατά το τρέχον έτος, με έσοδα από δράσεις της, έχει προβεί στην αγορά δύο ακόμη απινιδωτών που διατέθηκαν και τοποθετήθηκαν σε δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Μυτιλήνη, ενώ παράλληλα διοργάνωσε ήδη ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή. Γίνεται μνεία ότι για την αγορά του τρίτου απινιδωτή που παραδόθηκε στη Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, η Ένωση μας συνεργάστηκε με το Παράρτημα Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που είχε συγκεντρώσει χρηματικό ποσό για τον σκοπό αυτό.

Με την πρωτοβουλία αυτή, που αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση απινιδωτών  σε νευραλγικά σημεία, επενδύουμε στην πρόληψη και συμβάλλουμε στην θωράκιση της πόλης μας, των αθλητικών χώρων και των Υπηρεσιών της, με την ευχή να μη καταστεί ποτέ αναγκαία η χρήση των εν λόγω συσκευών!

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.