Στον Υπουργό Υγείας η διοίκηση του νοσοκομείου Μυτιλήνης παρουσία του Χ. Αθανασίου


Χθες 08 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» κ. Γεώργιου Καμπούρη με τον Υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Λέσβου  κ. Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Ευστράτιος Γόμος.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα, με ιδιαίτερη έμφαση στη κτιριακή αναβάθμιση του Ψυχιατρικού τμήματος, στη στελέχωση με ιατρικό προσωπικό του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και των άλλων τμημάτων και στην έγκριση του νέου του Οργανισμού του Νοσοκομείου.

Η παραπάνω επίσκεψη ήταν σημαντική. Συνέβαλλε  καθοριστικά  στην δρομολόγηση για επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα,  τα οποία τέθηκαν υπόψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στο υψηλότερο επίπεδο και τα οποία ο Υπουργός τα άκουσε με εξαιρετικό ενδιαφέρον και έδωσε κατευθύνσεις στους άμεσους συνεργάτες του για την επίλυσή τους.

Οφείλουμε να τονίσουμε, ότι καθοριστική υπήρξε η παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λέσβου κ. Χαράλαμπου Αθανασίου