Αιολικός: Πήρε την νίκη με Αστέρα Βάρης και μονιμοποιησε τον Θόδωρο Γιακαλη στην τεχνική ηγεσία



Ο Αιολικός επικράτησε εύκολα του Αστέρα Βάρης (3-0) και μείωσε την απόσταση από την κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στους δύο βαθμούς.

Ο Αιολικός άφησε πίσω τις μέτριες εμφανίσεις που προηγήθηκαν και κόντρα στον Αστέρα Βάρης επικράτησε εύκολα (3-0) και μείωσε την απόσταση από την κορυφή του 6ου ομίλου στην Γ’ Εθνική όπου συγκατοικούν Πανελευσινιακός και Προοδευτική.

Δύο γκολ για την ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε ο Αποστολόπουλος στο 24’ με σουτ και στο 47’ με κεφαλιά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κουρούπης με πέναλτι στο 90’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Καραλή στο 5’, αλλά πέραν αυτού ουδέν.


ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Κρητικός, Τακίδης, Νικολάου, Γιουκαρής, Αποστολόπουλος (78' Παπιομίτογλου), Λαμπράκης (66' Πινέιρο), Εμπουμπά, Πρωτούλης (84' Πάτας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Κανεβέτας (61' Μανωλιάς), Παναγόπουλος (61' Χάιδος), Οικονομόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής (79' Νάκας), Κατσικογιάννης, Καλιμάνης (79' Μελαβράκης), Γκούμας, Λαχούρης (86' Παστρικός).


Μόνιμος ο Γιακαλης...


Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Αιολικού εξέδωσε ανακοίνωση όπου έκανε γνωστό πως ο Μυτιληνιος Θόδωρος Γιακκαλης θα παραμείνει πρώτος προπονητής της ομάδας τουλάχιστον μέχρι τέλος της σεζόν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την μονιμοποίηση του Θόδωρου Γιακαλή στη θέση του προπονητή της ομάδας μας. 

Ο 45χρονος κόουτς γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και κατέχει δίπλωμα προπονητικής UEFA A. 

Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες του νησιού όπως Θύελλα Πηγής, Αστέρας Νίκης, Κεραυνός Αφάλωνα, Προοδευτική Σκ. Καλλονής, Ερμής Παμφίλων, RUSH Αναγέννηση Γέρας και ΑΟ Μεσοτόπου, με τον οποίο αναδείχθηκε μάλιστα Κυπελλούχος ΕΠΣ Λέσβου την περίοδο 2019-20, ενώ μέχρι πρότινος ήταν βοηθός προπονητή, αλλά και υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας μας σε τρεις αγώνες. 

Θοδωρή, είναι χαρά μας που ανήκεις στην οικογένεια του Αιολικού και συνεχίζουμε μαζί!

Σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!