Στην Καλλονή η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου του ΚΕΘΕΑ- Συναντήσεις με φορείς και θεσμικές αρχές


Οι εργαζόμενοι της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου του ΚΕΘΕΑ, στα πλαίσια  της διασύνδεσης και δικτύωσης με τοπικούς Φορείς αλλά και τις θεσμικές Αρχές της περιοχής της Καλλονή, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δυτικής Λέσβου Απόστολο Βαρελτζή.

Κυριότερα θέματα της συνάντησης αποτέλεσαν η ενημέρωση για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρονται για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στην Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στην Μυτιλήνη, η δράση και οι στόχοι της Κινητής Μονάδας καθώς και η υπηρεσίες που προσφέρει, η χαρτογράφηση των αναγκών της περιοχής στο πεδίο αυτό, καθώς και προτάσεις συνεργασίας με την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δυτικής Λέσβου σχετικά με την πραγματοποίηση ενημερώσεων προς τους μαθητές με θέμα τις εξαρτήσεις.

Η κινητή Μονάδα επισκέπτεται το Πλωμάρι και τον Παπάδο κάθε Δευτέρα, την Καλλονή και την Αγία Παρασκευή κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται  με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2251025670 και 6981085589