Τα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν το τέλος του Μανώλη Παπαματθαιάκη από τον ΑιολικόΠαρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αιολικού αποτελεί ο Μανώλης Παπαματθαιάκης. 

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του Αιολικού, ο οποίος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τον Αίας Σαλαμίνας, σήμανε και το τέλος της συνεργασίας με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη. 

Ο προπονητής του Αιολικού χρεώνεται τις τελευταίες γκελες στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στην σχετική ανακοίνωση του ο Αιολικός σημειώνει πως υπηρεσιακός προπονητής για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΑΟ Πυλίου Κω αναλαμβάνει ο Θόδωρος Γιακαλής, μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Αιολικού:

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο σύλλογο.

Κόουτς, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου, με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.

Υπηρεσιακός προπονητής για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΑΟ Πυλίου Κω αναλαμβάνει ο Θόδωρος Γιακαλής, μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.