«Μεγάλη χριστουγεννιάτικη καλή πράξη» από τους Προσκόπους της Μυτιλήνης

 

Τρόφιμα για το διπλανό μας που τα χρειάζεται και δεν μπορεί να τα έχει

 

«Μεγάλη χριστουγεννιάτικη καλή πράξη» από τους Προσκόπους της Μυτιλήνης

Το ερχόμενο Σαββάτο 18 Δεκεμβρίου, οι Ανιχνευτές (μεγάλοι έφηβοι Πρόσκοποι) των Προσκοπικών Συστημάτων της Μυτιλήνης μαζί με άλλα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης κάνουν τη «μεγάλη χριστουγεννιάτικη καλή πράξη» τους, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Κάνοντας πράξη την προσκοπική τους υπόσχεση που τους ορίζει «να βοηθούν ΚΑΘΕ  άνθρωπο σε ΚΑΘΕ περίσταση» από τις 10 το πρωί του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 3 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, έξω από τα σούπερ μάρκετς «Βασιλόπουλος» στην οδό Σμύρνης, «Μασούτης» και «My Market» στην οδό Οδυσσέα Ελύτη θα δέχονται τρόφιμα από πολίτες σύμφωνα με έντυπο που θα παραλαμβάνουν κατά την είσοδο τους στα σούπερ μάρκετς.

Τις ίδιες ώρες του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου, δηλαδή από τις 10 το πρωί ως τις 3,30 το μεσημέρι, στην Εστία του 3ου Συστήματος Ναυτόπροσκόπων Μυτιλήνης (απέναντι από τη Μαρίνα στα φανάρια του γηπέδου της πόλης) στο Μακρύ Γιαλό θα μπορούν όσοι επιθυμούν να παραδίδουν απευθείας τρόφιμα.

Στο σύνολο τους τα συγκεντρωμένα υλικά θα παραδοθούν την ίδια μέρα στην ομάδα αλληλεγγύης «Κανένας Μόνος» για την κάλυψη των αναγκών συνανθρώπων μας που  δοκιμάζονται.