Στην μακρινή Φιλια της Λέσβου περιοδευσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης


Συνεχίζοντας τις περιοδείες του σε χωριά της Λέσβου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφτηκε την Τετάρτη 22.12.2021 την Κοινότητα Φίλιας, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολο Αλατζά, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παντελέοντα Βερρή και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δημήτρη Ακριώτη. 

Παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Σταύρου Σκαλοχωρίτη και των μελών του τοπικού συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όπου ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής, όπως αυτά τέθηκαν από τους τοπικούς παράγοντες και συζητήθηκαν  τρόποι επίλυσης τους. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες.


Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε με τους συνεργάτες μου στην Περιφέρεια να επισκεπτόμαστε τα χωριά της Λέσβου, να συνομιλούμε με τους κατοίκους , να ακούμε τα προβλήματα τους και να δίνουμε λύσεις όπου μπορούμε. Ο πολίτης  έχει ανάγκη να βρίσκεται η πολιτεία δίπλα του, να γνωρίζει ότι μπορεί να απευθυνθεί κάπου και να νιώσει ότι δεν είναι ξεχασμένος. Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή αυτό  κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε ήδη επισκεφτεί 51 από τα 75 συνολικά χωριά  στο νησί και θα πάμε μέχρι τον τελευταίο οικισμό για να ακούσουμε και τον πιο απομακρυσμένο κάτοικο. Για αυτό μας εξέλεξαν  άλλωστε».