Στην έδρα του Δήμου Δυτικής Λέσβου την Καλλονή ο περιφερειάρχης Βορείου ΑιγαίουΤην Δημοτική Κοινότητα Καλλονής επισκέφτηκε την Τρίτη 30.11.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τους ειδικούς συμβούλους Μιχάλη Ταμβακέλλη και Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νίκο Χαλκιώτη, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Δημήτρη Πολυμιάδη, Μαρία Βαξεβάνη, παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου. Εκεί τέθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η Περιφέρεια προκειμένου να επιλυθούν.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

« Συνεχίζοντας τις συναντήσεις μας με τους Προέδρους και τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων της Λέσβου, επισκεφτήκαμε με τους συνεργάτες μου την Καλλονή και ενημερωθήκαμε από τον δραστήριο Πρόεδρο και τους συμβούλους εκεί, για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Θα παρέμβουμε όπου χρειάζεται και θα δώσουμε λύσεις προκειμένου να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Για αυτό άλλωστε μας εξέλεξαν».