Κυκλοφόρησε το Περιοδικό ΤΟ ΑΚΡΑΣΙ, Νο 50


Κυκλοφόρησε το περιοδικό ΤΟ ΑΚΡΑΣΙ, του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΚΡΑΣΙΩΝ, με πλούσια ύλη και πολλές Φώτο έγχρωμες και ασπρόμαυρες σχετικές με την ζωή αυτού του γραφικού ορεινού χωριού.

Θα σταλεί με το ταχυδρομείο αρχες του Νέου Χρονου  σε στους Ακρασιώτες και φίλους του Ακρασίου σε ολο τον κοσμο (Ελλάδα, Ευρώπη Αυστραλία, Αμερική Αφρική).

Ευχαριστούμε ολους όσους ενισχύουν οικονομικά την έκδοση του περιοδικού. Οσοι δεν το λαβουν να επικοινωνήσουν μαζι μας (τηλ 6977033166 ή στο email: gexve@hotmail.com) για να τους το στείλουμε.

Φροντίζουμε να το στείλουμε σε ολους τους Ακρασιώτες και φιλους του χωριού μας όπου και να βρίσκονται με την προϋπόθεση να εχουν καταβάλει τα ταχυδρομικά εξοδα του περιοδικού (5 ευρώ το χρόνο οσους διαμένουν στην Ελλάδα και 10 του εξωτερικου). Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα τους σταλει.

Η θεματολογία και σ΄ αυτό το τεύχος πλούσια στο χθες και στο σήμερα. Και φυσικά στο περιοδικό αυτό δεν χορταίνεις να βλέπεις φωτογραφίες έγχρωμες (στο «σαλόνι» και το εξώφυλλο του περιοδικού) και ασπρόμαυρες από το χθές και το σήμερα.Από τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, από τις γιορτές και τα πανηγύρια που γίνονται στο χωριό μας . Πολλές φωτογραφίες, πάρα πολλές, που μέσα από αυτές βλέπεις την ζωντάνια αυτού του χωριού ακόμα και τον χειμώνα.


Το ΔΣ του Συλλόγου