340 Rapid test από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο Κ.Υ Μυτιλήνης



Από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αποφασίστηκε η χορήγηση δωρεάς στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης 340 στελεχών Rapid tests, λαμβάνοντας υπ’ όψη την έξαρση των κρουσμάτων και την γενικότερη επιβάρυνση που παρουσιάζει η εικόνα της πανδημίας στη νήσο Λέσβο. Πρόκειται για ιατρικό υλικό που βρίσκεται στη διάθεση της Περιφέρειας από προμήθειες του παρελθόντος.

Ο Περιφερειάρχης σε δήλωση του σχετικά τόνισε:

«Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διαθέτει τον αριθμό αυτό των Rapid tests στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης, για να τα χρησιμοποιήσει σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες του, αξιοποιώντας προμήθειες που έγιναν στο παρελθόν. Είμαστε ικανοποιημένοι και ως Περιφέρεια θα συμβάλλουμε πάντα με κάθε τρόπο και όπως μπορούμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας , όπως ως τώρα πράξαμε».

Από πλευράς του Κέντρου Υγείας η Διευθύντρια Ελεονώρα Μανιάτη επεσήμανε:

«Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη για την προσφορά. Είναι πολύ σημαντική λόγω των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα. Πάντα βρίσκεται κοντά μας στη μάχη που δίνουμε, ενισχύοντας το Κέντρο Υγείας με ότι ζητήσουμε και δεν αρνήθηκε ποτέ την βοήθειά του. Ευχόμαστε υγεία σε όλους με την ελπίδα ότι η Πανδημία και οι μεταλλάξεις του ιού, σύντομα θα ελεγχθούν».