Τα top γυναικεία μποτάκια για τη νέα φθινοπωρινή σεζόν

 

Η εποχή αλλάζει και πλέον διανύουμε και επίσημα τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Η μόδα πρωτοστατεί και φέτος και προστάζει να ακολουθήσουμε κάθε τάση που θα μας χαρίσει την κατάλληλη ανανέωση.

Σε κάθε αλλαγή εποχής είναι απαραίτητο να προμηθευτούμε και τα κατάλληλα παπούτσια, ώστε να είμαστε προετοιμασμένες για την αλλαγή της εποχής και φυσικά για να ανανεώσουμε το στυλ και τις επιλογές μας!

 

Μια επιλογή που ξεχωρίζει για κάθε φθινόπωρο, είναι τα γυναικεία μποτάκια , που ταιριάζουν με πολλά outfits και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε after office drinks με την παρέα σου. Εντυπωσιάζουν με τα μοντέρνα τους ‘κοψίματα‘ αλλά και την fashiom φιλοσοφία που στηρίζει το δυναμικό λουκ της ανεξάρτητης γυναίκας.

Αν είσαι τολμηρή και σου αρέσουν οι αλλαγές μπορείς για τη σεζόν autumn/ winter 2021/22 να επιλέξεις το μποτάκι κάλτσα, που ‘αγκαλιάζει’ με ιδιαίτερο τρόπο το πέλμα και αποτελεί την πιο hot τάση της εποχής.

 

Instyle επιλογές για όλες τις γυναίκες

Ο χειμώνας φέτος θα μας βρει με τα πιο ελκυστικά και εντυπωσιακά σχέδια σε μποτάκια, όπως κλασικά μαύρα, στυλάτα μπεζ αλλά και με τις κυρίαρχες τάσεις του ζεστού burgundy και του olive- green. Ανακάλυψε μια μοναδική σειρά σε μποτάκι με τακούνι αλλά και φλατ για όλες τις ώρες και επίλεξε αυτό που ταιριάζει στις καθημερινές σου ανάγκες αλλά και στις στυλιστικές σου προτιμήσεις.

 

Στην ArtePiedi θα γνωρίσεις μια εξαιρετική νέα συλλογή με δερμάτινα μποτάκια εγγυημένης ποιότητας, αλλά και τα απόλυτα top φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα παπούτσια για το 2021/22! Μπες στο e-shop και βρες υπέροχες προτάσεις, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς! Χάρισε άνεση και θηλυκότητα.. σε κάθε σου πάτημα, με ένα απλό κλικ!