ΒΙΝΤΕΟ | Αποχώρησε από το GNTM 4 με κλάματα η Μαρία Κουμαρά από τα Δάφια της Λέσβου (vid)


Εννέα είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM ( Reality show μόδας του Star Channel) και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Μια ακόμη αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 4 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/11), μια αποχώρηση που ενδεχομένως οι περισσότεροι δεν περίμεναν, μιας και είχε σημειώσει αρκετές καλές εμφανίσεις.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τα μοντέλα να φέρνουν εις πέρας μια φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να ποζάρουν με κάποια props και να δείξουν τα συναισθήματα τους, ενώ τους παρακολουθούσε κάποιο οικείο πρόσωπο.

Οι περισσότεροι παίκτες στην χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης δεν τα πήγαν τόσο καλά, καθώς εμφανίστηκαν ξαφνικά οι γονείς τους, κάτι που τους αποσυντόνισε αρκετά.

Την καλύτερη ωστόσο φωτογραφία την κέρδισε ο Αγγαίος, ενώ στο bottom two έφτασαν ο Στυλιανός και η Μαρία. Τελικά, η δεύτερη ήταν αυτή που αποχωρεί οριστικά από τον διαγωνισμό μοντέλων!

 

Η χθεσινή αποχώρηση από το GNTM 4

Λίγα λόγια για την Μαρία Κουμαρά που αποχώρησε από το GNTM 4

Η Μαρία Κουμαρά είναι 19 ετών και κατάγεται από τα Δαφια της Λέσβου.

Σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία και όνειρό της είναι να συνδυάσει τις σπουδές της με μια μεγάλη καριέρα στο modelling.

Στο GNTM 4 η Μαρία έτασσε σχετικά άπειρη. Αυτό όμως που της έδωσε εως τώρα το προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι η πιεθαρχημένη προπόνηση, που έκανε για χρόνια ως αθλήτρια στίβου.

Motto: “All we have is now”