Το ευχαριστώ του Αντιπεριφερειαρχη Παναγιώτη Κουφελου στον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη

 

Ο Αντιπεριφερειαρχης Παναγιώτης Κουφελος ευχαριστεί μέσω ανάρτησης του τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο του


«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη στο πρόσωπο μου πραγματικά αποτελεί μεγάλη τιμή και πολύ περισσότερο δέσμευση ευθύνης!

Συνεχίζουμε άοκνα, με το ίδιο πάθος, την ίδια εργατικότητα, συνέπεια και εντιμότητα το έργο που μας ανατέθηκε μέσω της ψήφου εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας . Με τη συνεχή μας προσπάθεια θα προσδώσουμε αξία και ουσία στους τομείς που έχουμε αναλάβει ο καθένας από τη θέση ευθύνης που βρίσκεται.

Καλή δύναμη στους Αντιπεριφερειάρχες και στους συναδέλφους του Περιφερειακού Συμβουλίου. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι άριστη για το υπόλοιπο της θητείας, με κοινούς στόχους και απώτερο σκοπό το βέλτιστο καλό των νησιωτών, των κατοίκων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η πολυφωνία και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και ο εποικοδομητικός διάλογος οδηγεί στη σύνθεση προτάσεων με στόχο πάντα το Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο.

Όλοι μαζί αποτελούμε μία μεγάλη ομάδα, συμβάλλοντας στον κοινό αγώνα για το καλό του τόπου, συμβάλλοντας στην Ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα από τους συνεργάτες μου ξεχωριστά.

Σημασία στην όλη προσπάθεια σίγουρα είναι το μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Το ταξίδι όμως το οποίο εσείς φροντίσατε και φροντίζετε, το πρώτο πολιτικό μου ταξίδι σε αχαρτογράφητα νερά, το κάνετε ομορφότερο και ευκολότερο.

Η σχέση που έχουμε αναπτύξει συνεχίζει να έχει Γερά Δεσμά που ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από το σεβασμό και τον κοινό μας αγώνα.

Η Επόμενη Μέρα έχει ήδη έρθει για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η σκληρή δουλειά έχει ξεκινήσει από τη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του Κώστα Μουτζούρη ως Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.»