Διαδικτυακή ομιλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης- «Έχεις τη Δύναμη, πες ΟΧΙ στη Βία»


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη» σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Μυτιλήνης ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ομιλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Έχεις τη Δύναμη, πες ΟΧΙ στη Βία».

Οι συμμετέχοντες/χουσες στην δράση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του συμβουλευτικού κέντρου γυναικών Μυτιλήνης, για το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών και της αντιμετώπισης του αλλά και για την νομική συμβουλευτική στα πλαίσια άσκησης βίας.  Η δράση θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας “Zoom”.

Τη δράση θα συντονίσει η Ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π Πολιόχνη, Κα Μαρία Μαμαλίκου και ομιλήτριες θα είναι η Κα Μαριάνθη Συμινή - Διοικ. Υπάλληλος/Σύμβουλος Υποδοχής του Συμβουλευτικού Κέντρου, η Κα  Αλεξάνδρα Γιαννακού - Κοινωνική Λειτουργός του Συμβουλευτικού Κέντρου, η Κα Δέσποινα Τηλεμάχου Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου και η Κα Εριφύλη Γιαννάκα - Νομικός του Συμβουλευτικού Κέντρου.

 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 με ελεύθερη συμμετοχή.

 

Σύνδεσμος σύνδεσης στην ομιλία:

Join Zoom Meeting:

https://us02web.zoom.us/j/82266040777?pwd=VUpWSlJPQitjUG5ubk9kdVMvc2dsQT09

 

Meeting ID: 822 6604 0777

Passcode: 104855

 

Οδηγίες:

· Για να συνδεθείτε στην ομιλία θα πρέπει να έχετε κατεβάσει δωρεάν το πρόγραμμα Zoom σε κινητό, tablet ή υπολογιστή.

· Παρακαλούμε συνδεθείτε τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας.


Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ του Κ.Π Πολιόχνη: 2254022751.