ΒΙΝΤΕΟ: Τουρκία – Προκλήσεων…συνέχεια από τον Ερντογάν εν μέσω οικονομικής κρίσης

ΠΗΓΗ MEGA TV

Η Τουρκία απειλεί όποιον σταθεί απέναντί της με νέο προπαγανδιστικό βίντεο του τουρκικού στρατού, την ώρα που ο Ερντογάν ζητά να βγει από τη διεθνή απομόνωση το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Με νέο προπαγανδιστικό βίντεο από στρατιωτικές επιχειρήσεις σε περιοχές που έχει εισβάλλει και από ασκήσεις, η Τουρκία απειλεί ότι θα δώσει ένα μάθημα ιστορίας σε όσους θεωρεί ότι μπαίνουν στον δρόμο της.

O Ερντογάν βλέποντας πως η Exxonmobil βάζει μπροστά στο οικόπεδο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ, ζήτησε να βγει από τη διεθνή απομόνωση του ψευδοκράτος στα κατεχόμενα.

«Ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη σχέσεων σε τομείς όπως ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση και ο τουρισμός, προκειμένου να αμβλυνθεί η απομόνωση που αντιμετωπίζουν οι Τουρκοκύπριοι, που είναι μέλη-παρατηρητές της οργάνωσής μας».

Ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής, Μουσταφά Σεντόπ, επιτέθηκε κατά της Ελλάδας αντιστρέφοντας την πραγματικότητα.

«Η Μεσόγειος έχει μετατραπεί σε ομαδικό τάφο μεταναστών. Καλώ την Ελλάδα, που σπρώχνει βάρκες μεταναστών προς την Τουρκία, λιμοκτονεί μετανάστες και βυθίζει βάρκες μεταναστών και τις ευρωπαϊκές χώρες που δεν παίρνουν θέση εναντίον της, να πράξουν υπεύθυνα και ανθρωπιστικά».

Η Ελλάδα ενισχύει τις συμμαχίες της αναδεικνυόμενη σε πυλώνα σταθερότητας. Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον ομόλογό του των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όλα τα ζητήματα της περιοχής.