Καλύπτουν οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων τις ανάγκες σας;

 

Η Wall box βρίσκεται στο πλάι σας

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούν τη νέα πράσινη λύση που μπορεί να συμβάλλει στη μείωση των ρύπων βοηθώντας έτσι σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον. Πέρα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει για την ατμόσφαιρα, ταυτόχρονα μειώνεται το κόστος μετακίνησης. Όσο για τη συντήρησή τους, τα έξοδα είναι χαμηλά λόγω της απλής κατασκευής του ηλεκτροκινητήρα, γεγονός που σημαίνει πως δε χρειάζεται αλλαγή λαδιών, φίλτρων κ.ο.κ. Σημαντικό είναι και το γεγονός πως παράγουν χαμηλό θόρυβο, βοηθώντας έτσι στο πρόβλημα της ηχορύπανσης. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα το όνειρο μιας πράσινης και ήσυχης πόλης δεν είναι άπιαστο!

Η σημασία του δικτύου φόρτισης

Ο προβληματισμός εγείρεται στο κομμάτι της αυτονομίας. Μιας και πρόκειται για μια καινούρια τεχνολογία, τα συστήματα υποστήριξής της αναπτύσσονται εφόσον όλο και περισσότεροι επιλέγουν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα ως μεταφορικό μέσο. Το δίκτυο των 250 σταθμών φόρτισηςόλο και μεγαλώνει ώστε ο οδηγός ενός τέτοιου οχήματος να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όποιο οδικό δίκτυο βρεθεί.

Φορτιστές Wall box για το σπίτι και την επιχείρηση

Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε φορτιστές από τη Wallbox ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας για το σπίτι και την επιχείρηση.

Για το σπίτι ο Wallbox Copper SB διαθέτει καθολικής χρήσης υποδοχή που τον καθιστά κατάλληλο για συνδέσμους αυτοκινήτων τύπου 1 και 2. Καλύπτει όλες τις ανάγκες σας ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε ιδιωτικό ή κοινόχρηστο parking.

 

Όσον αφορά την επιχείρησή σας ο Commander 2 αποτελεί την ιδανική επιλογή, η οποία σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να προγραμματίζετε την φόρτισή σας μέσω της εύχρηστης οθόνης αφής 7 ιντσών.

 

Οι κυβερνήσεις δίνουν κίνητρα στους πολίτες ώστε να στραφούν προς τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, όπως επιδοτήσεις ή πιο χαμηλή φορολογία. Στο ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πείτε ναι και εσείς στην ηλεκτροκίνηση. Η πολιτεία μεριμνά προς αυτή την κατεύθυνση. Ας είμαστε θετικοί στην καινοτομία που στοχεύει να εντάξει στη ζωή μας νέες συνήθειες με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος!

Επιλέξτε σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων απο την Armet Mobility!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Wallbox Copper SB, Commander 2