Σε λειτουργία από αύριο ο αυτόματος πωλητής καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης στο λιμάνι ΜυτιλήνηςΤο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ανακοινώνει τη λειτουργία αυτόματου πωλητή καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης στον περίφρακτο χώρο του Επιβατικού Λιμένα Μυτιλήνης, έμπροσθεν των γραφείων του (απέναντι από την είσοδο του κολυμβητηρίου) από την Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021.

 Το μηχάνημα διαθέτει προς πώληση τις ξυστές κάρτες όλων των ειδών (μισής ώρας, ωριαία, δίωρη, ημερήσια, εβδομαδιαία), που χρησιμοποιούνται κατά την εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην προκυμαία και στον χώρο του κολυμβητηρίου.

Ο αυτόματος πωλητής διαθέτει κερματοδέκτη, χαρτοδέκτη και έχει τη δυνατότητα να δίνει ρέστα. Επίσης, διαθέτει συσκευή POS ανέπαφων συναλλαγών, για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Η χρήση του αυτόματου πωλητή καρτών στάθμευσης είναι εύκολη, ενώ στην πρόσοψή του έχουν αναρτηθεί αναλυτικές οδηγίες χρήσης στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.