Μετά από 13 χρόνια εγκρίθηκε η τοποθέτηση νέου και σύγχρονου χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής


Μετά από 13 χρόνια ήρθε επιτέλους η ώρα το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής να αποκτήσει νέο και σύγχρονο χλοοτάπητα.

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβούλιου ενέκρινε την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος στο οποίο περιλαμβάνεται και η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο μας, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ.

Ένα έργο που σε συνδυασμό με την τοποθέτηση σκεπάστρου στην εξέδρα και την αντικατάσταση των καθισμάτων σε αυτήν, θα μετατρέψει το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής σε μια πλήρης αθλητική εγκατάσταση την οποία χρησιμοποιούν σήμερα πολλά από τα σωματεία της Δυτικής Λέσβου και τα οποία ο Διαγόρας φιλοξενεί με χαρά.

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής σε ανακοίνωση του καταλήγει «Θα θέλαμε μέσα από την σημερινή μας ανακοίνωση να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη που από την πρώτη στιγμή δέχτηκε να ικανοποιήσει το αίτημα μας και το υλοποιεί άμεσα. Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Εκτελεστικό Γραμματέα Απόστολο Αλατζά και στους Αντιπεριφερειάρχης Πανάγο Κουφέλο και Παναγιώτη Χριστόφα αλλά και στην Προιστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρη Ακριώτη, για την συνεισφορά τους. Είμαστε ευτυχής που η σημερινή Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Μουτζούρη είναι συνεπής και στέκεται κοντά στην ομάδα του Διαγόρα και στον κόσμο της Αγ. Παρασκευής."