Στην Μυτιλήνη το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για την φετινή χρονιά- Έξω από το λιμάνι το “Seven Seas Splendor” (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)


Έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης αγκυροβόλησε νωρίς σήμερα το πρωί το εντυπωσιακό νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “Seven Seas Splendor”.

Ήδη πριν από λίγο ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο τελωνείο Μυτιλήνης ενώ για την παραλαβή τους περιμένουν λεωφορεία και ταξί.


Οι επιβάτες μεταφέρονται στην προβλήτα του λιμανιού με λάντζες.

Το λιμάνι της Μυτιλήνης είναι ένας από τους σταθμούς της κρουαζιέρας του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Seven Seas Splendor προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη με Αμερικανούς τουρίστες.

Το “Seven Seas Splendor” θα παραμείνει στο νησί εως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα οργανωθούν εκδρομές σε διάφορα σημεία της Λέσβου.

Στη συνέχεια θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για Κουσάντασι, Ρόδο, Κρήτη, Σαντορίνη και Πειραιά.

Το μήκους 224 μέτρων Seven Seas Splendor κατασκευάστηκε το 2020 στα ναυπηγεία Fincatieri της Ιταλίας και αποτελεί το 5ο πλοίο του στόλου της REGENT SEVEN SEAS CRUISES.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και τέλος Οκτωβρίου αυτό θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που προσεγγίζει το λιμάνι της Μυτιλήνης για τη φετινή σεζόν ενώ αναμένεται να κάνει μια ακόμη προσέγγιση το Νοέμβριο.

Για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης προτρέπει τα μέλη του να παραμείνουν ανοιχτά τις μεσημεριανές ώρες κατά την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου όταν θα βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Splendor