PICS: Υπεραιωνόβια ελιά 8 τόνων στο Κέντρο Μελέτης Πολιτισμικού τραύματος και Γενοκτονιών, στην Αγ. Παρασκευή


Στην Λέσβο θα βρίσκεται αύριο η Γιάννα Αγγελοπούλου και σύμφωνα με το πρόγραμμα στο περιβάλλοντα χώρο του παλαιού κοινοτικού ελαιοτριβείου της Αγιας Παρασκευής θα φυτευτεί υπεραιωνόβια ελιά.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου με ανάρτηση του και σχετικές φωτογραφίες ανακοίνωσε την φύτευση Υπεραιωνόβιας ελιάς βάρους 8 τόνων στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου στο οποίο θα στεγαστεί το Κέντρο Μελέτης Πολιτισμικού τραύματος το οποίο θα στεγαστεί παλαιού κοινοτικού ελαιοτριβείου της Αγίας Παρασκευής

Ο κος Βερρος στην ανάρτηση του σημείωσε: «Υπεραιωνόβια ελιά βάρους 8 τόνων , δωρεά του Αγγελου Μουζάλα, που θα φυτευτεί στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου στο οποίο θα στεγαστεί το Κέντρο Μελέτης Πολιτισμικού τραύματος και Γενοκτονιών, στην Αγ. Παρασκευή»

Η ελιά που μεταφέρθηκε με ενέργειες του Δήμου στην Αγία Παρασκευή, είναι δωρεά του Άγγελου Μουζάλα και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συμμετέχει στο πρόγραμμα  «Ελλάδα 1821 - Ελλάδα 2021», έχοντας εγκεκριμένη πρόταση για τη δημιουργία Διεθνούς Κέντρου Μελέτης και Ανάδειξης της Ιστορικής Μνήμης στο παλιό κοινοτικό Ελαιοτριβείο της Αγίας Παρασκευής.