«Ο εμπορικός σύλλογος Μυτιλήνης είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε…»


Γράφει ο Χρήστος Πουλελλης (Οπτικός)

Ο εμπορικός σύλλογος Μυτιλήνης είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε. Τα άγχη, οι χαρές, οι λύπες, η καθημερινότητα και τα εν γένει προβλήματα της κοινωνίας μας αντικατοπτρίζονται πρωτίστως και εμφανώς μέσα από την εικόνα του συλλόγου μας. Ο εμπορικός σύλλογος δηλαδή είναι η εικόνα της κοινωνίας μας, είναι η εικόνα της πόλης μας.

Η επόμενη μέρα των Εκλογικών διαδικασιών του εμπορικού συλλόγου Μυτιλήνης με βρίσκει αισιόδοξο. Πιστεύω τα νέα πρόσωπα που εξελέγησαν να δώσουν νέα πνοή στον σύλλογο μας και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των μελών μας για να βρεθούν λύσεις στα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα του κλάδου μας. Ανήκω στην γενιά που είχα την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με σπουδαίους Προέδρους και εκπληκτικά συμβούλια. Κάναμε πολλά όλα αυτά τα χρόνια αλλά προέκυψαν ακόμη περισσότερα.

Η εν γένει πολιτική και οικονομική  κατάσταση των τελευταίων ετων καθώς και η πανδημία μας έφερε σε ακόμη πιο δυσχερή θέση. Είμαι εδώ και στο μέγεθος που μου αναλογεί θα είμαι αρωγός στο προεδρείο και συμπαραστάτης στους συναδέλφους εμπόρους μας.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με εμπιστεύθηκαν και με εξέλεξαν για ακόμη μια φορά.

Καλή επιτυχία στο νέο Δ. Σ.  του συλλόγου μας.