Περίεργη εξαφάνιση στην Καλλονή- Ηλικιωμένος προετοίμασε τον θάνατο του και εξαφανίστηκεΜια περίεργη εξαφάνιση ηλικιωμένου προσπαθεί να εξιχνιάσει η αστυνομία στην Λεσβο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος λεκανοπεδίου Καλλονής του Δημου Δυτικής Λέσβου, αγνοείται από την Δευτέρα (04.10). 

 

Η εξαφάνιση του, δεν έχει γίνει γνωστή από τις αρχές μιας και η υπόθεση είναι ιδιάζουσα. 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο 82χρονος αγνοούμενος, εξαφανίστηκε την Δευτέρα, έχοντας πρώτα κανονίσει όλα όσα έπρεπε για...τον θάνατο του! 

 

Λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του, είχε πουλήσει το αμάξι του, ενώ είχε δραστηριοποιηθεί σε πολλές του υποχρεώσεις, έτσι ώστε να τις διευθετήσει και να τις ολοκληρώσει.

 

Μιλώντας ο δημοσιογράφος του kalloninews.gr Θεόφιλος Μυζικας δήλωσε πως ο 82χρονος είχε επισκεφθεί γραφείο, για να κανονίσει τα όσα πρέπει σε περίπτωση...που πεθάνει. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του η σορός του να καεί και ενημερώθηκε για τις διαδικασίες και το κόστος.

 

Το χρονικό της εξαφάνισης

 

Την ημέρα της εξαφάνισης του, άνθρωποι που τον έβλεπαν καθημερινά, ανησύχησαν και τον αναζήτησαν μέσω των αρχών.

 

Τότε, αφού η έρευνα δεν απέδωσε καρπούς, οι αρχές πήγαν σπίτι του. Εκεί, βρήκαν ένα σημείωμα...αυτοκτονίας!

 

Ο 82χρονος αγνοούμενος, είχε αφήσει σημείωμα και έλεγε τις προθέσεις του περί αυτοκτονίας.

 

Μάλιστα στο σημείωμα, ανέφερε ονόματα φίλων του, στους οποίους αφήνει πράγματα. Το σημείωμα είχε και πολλές άλλες λεπτομέρειες, δείγμα του οτι είχε κανονίσει όλα όσα πρέπει για το...τέλος του.

 

Στη συνέχεια, φίλοι του, που ήξεραν το δρομολόγιο του, μετέβησαν στην παραλία στην θέση "Καραβούλια" όπου βρήκαν εκεί, προσωπικά του αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν.

 

Σύμφωνα με τον Θεόφιλο Μυζικα από το kalloninews.gr μαρτυρία που ακόμη δεν επιβεβαιώνεται, λέει πως τον είδαν να μεταβαίνει εκεί με ταξί ωστε να μην πει τις προθέσεις του σε κανέναν.

 

Να τονίσουμε πως οι προθέσεις του δεν αναφέρθηκαν σε κανέναν από τους οικείους ή φίλους του και κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό

.

Μέχρι και σήμερα, οι αρχές (λιμενικό, αστυνομία) πραγματοποιούν εντατικές έρευνες δίχως για την ώρα να υπάρχουν νέα.