Παλλεσβιακη κινητοποίηση κατά της νέας δομής στην Βαστρια- Συμμετέχουν οι αγρότες της Λέσβου και η Επιτροπή Αγώνα


την Τετάρτη 6 Οκτώβρη  στις 6:30 το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς. 

 

Ανακοίνωση από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου και την Επιτροπή αγώνα

Στο κάλεσμα του Παλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  προς φορείς , ομοσπονδίες , σωματεία  και  συλλόγους , για συνδιοργάνωση συλλαλητηρίου,  για να ξαναθυμίσουμε στην κυβέρνηση και την Ε. Ε. το καθολικό αίτημα όλου του Λεσβιακού λαού για καμιά νέα δομή στο νησί μας, το κλείσιμο της φυλακής του Καρά Τεπέ, τον άμεσο απεγκλωβισμό όλων των προσφύγων και μεταναστών και την ουσιαστική στήριξη  των νησιωτών με αποσύνδεση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ απ’ το προσφυγικό – μεταναστευτικό, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου ανταποκρίνεται και καλεί τους αγροτικούς συλλόγους που είναι μέλη της και όλους τους αγρότες – κτηνοτρόφους να δώσουν δυναμικό παρόν , την Τετάρτη 6 Οκτώβρη  στις 6:30 το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς. 

Πρέπει να δώσουμε συνέχεια στον αγώνα και να προετοιμαζόμαστε να ανατρέψουμε το σχέδιο που έχουν αποφασίσει κυβέρνηση και Ε. Ε. για μετατροπή του νησιού μας σε τόπο εγκλωβισμού ανθρώπινων ψυχών.

 

Επιτροπή Αγώνα Λεσβου

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Λέσβου, όπως έχει διακηρύξει, τάσσεται ενάντια στη δημιουργία οποιασδήποτε δομής μεταναστών στη Λεσβο και θα αγωνιστεί για το κλείσιμο της υφιστάμενης δομής στον Κάρα Τεπέ. Σε αυτό το πλαίσιο θα είμαστε συμπαραστάτες σε οποιαδήποτε ειρηνική δράση, οποιουδήποτε φορέα,  στρέφεται προς αυτήν την κατεύθυνση. Το καλό του τόπου μας είναι πάνω από κομματικές ταμπέλες και πεποιθήσεις.