Κουτιά πολυτελείας για τις πιο ξεχωριστές σου στιγμές!


Κάθε ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μας, αξίζει να είναι ‘καμουφλαρισμένη‘ αλλά και διακοσμημένη με τα πιο όμορφα υλικά. Πόσες φορές έχεις εντυπωσιαστεί από μια μπομπονιέρα γάμου ή έχεις κρατήσει ένα όμορφο κουτάκι, καθώς σου φάνηκε χρήσιμο;

Τα κουτιά πολυτελείας διαφέρουν από τα κλασικά, διότι προσφέρουν μια premium αισθητική που ξεχωρίζει για τα υψηλής ποιότητας υλικά αλλά και για τον εξελιγμένη της κατασκευή. Η πρωτοπορία τους έγκειται στο ότι είναι φτιαγμένα από οικολογικά υλικά και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και περίσταση.


Τα συγκεκριμένα κουτιά αποτελούν μια τέλεια αλλά και πρακτική επιλογή, είτε για να φτιάξεις ένα δώρο και να το προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα είτε για να δημιουργήσεις την πιο όμορφη μπομπονιέρα γάμου ή και βάπτισης.

Επίσης προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρωματολόγιο και σου δίνουν τη δυνατότητα εκτύπωσης του λογότυπου ή του μονογράμματος που θα επιλέξεις.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι τα κουτιά γάμου, ως μπομπονιέρες, που θα ξεχωρίσουν για το στυλ και την αισθητική τους. Επίλεξε χρώματα αλλά και την καλύτερη πιστοποίηση FSC, με ειδικά χαρτόνια, κόλλες αλλά και luxurious μελάνες. Για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου, μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε ειδική επένδυση όπως ύφασμα, δερματίνη, βελούδο αλλά και σατέν.

Στο κομμάτι της εκτύπωσης, μπορείς να επιλέξεις επίσης ειδικές παροχές όπως θερμοτυπία, μεταξοτυπία ή και ψηφιακή απεικόνιση. Διάλεξε τα κουτιά που ταιριάζουν στην αισθητική και τη διακόσμηση του γάμου σου και γέμισε τα με ξεχωριστά διακοσμητικά, όπως αναμνηστικά για την ημέρα ή κουφέτα.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πολυτελές κουτί για προσωπική χρήση, μπορείς, σου προτείνουμε να γνωρίσεις τα στρογγυλά κουτιά σε στυλ καπελιέρες. Ανακάλυψε μια εξαιρετική ποικιλία σε μεγέθη, χρώματα αλλά και επιλογές στην εκτύπωση και φτιάξε τη δική σου μπιζουτιέρα ή το πολυτελές κουτί για τα φουλάρια, τα καπέλα σου αλλά και τις στέκες σου.

Επίλεξε τα αγαπημένα σου κουτιά και φτιάξε το ιδανικό για σένα με την έμπειρη καθοδήγηση της ομάδας των κουτιών Tenedios. Μπες στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας και γνώρισε τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Για την δημιουργία των κουτιών πολυτελείας που σε ενδιαφέρουν, μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα και να λάβεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεσαι!