ΦΩΤΟ: “Μπουλούκια” νεαρών τρομοκρατούν συνοικίες της Μυτιλήνης – Σπάνε αυτοκίνητα και πετάνε αυγά & πέτρες


Μπαράζ βανδαλισμών καταγράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσομαλλούσας Μυτιλήνης και στην Καλλιθέα, όπου κάτοχοι οχημάτων βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη αντικρίζοντας σπασμένους τους καθρέφτες από τα αυτοκίνητά τους.

Στο στόχαστρο των απαράδεκτων μπήκαν καθρέφτες αυτοκινήτων στις οδούς Ιακωβίδου, Σίμου Χουτζαιου, Γρ. Ρουσελη κ.α., ενώ όπως σημειώνουν αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής «μπουλούκια» νεαρών έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των παραπάνω και όχι μόνο συνοικιών σπάζοντας και ασχημονώντας.

«Ούτε αυτοκίνητό δεν περνά μόλις αρχίσει να νυχτώνει για το φόβο των βανδάλων που πετούν αυγά και πέτρες με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος», επισημαίνει στη σελίδα κάτοικος της περιοχής, με τα παράπονα για εγκατάλειψη και γκετοποίηση πολλών συνοικιών της Μυτιλήνης να πληθαίνουν, ενώ οι κάτοικοι καθημερινά τηλεφωνούν την αστυνομία με σκοπό να επιληφθούν της κατάστασης.

Δείτε φωτογραφίες από τους σπασμένους καθρέφτες αυτοκίνητων προχθές 07/10 στην Καλλιθέα Μυτιλήνης (οδο Ιακωβίδου) λίγα μέτρα μακριά από την αστυνομική δ/νση που μας έστειλε αναγνώστης