Στον Κυτελη ο εμπορικός σύλλογος Μυτιλήνης για τις εργασίες της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη και των γύρω δρόμων



Με πρωτοβουλία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στο γραφείο του Δημάρχου κ Κύτελη, με αφορμή το μείζον θέμα των εργασιών της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη και των γύρω δρόμων.

Τον Εμπορικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ Ιωάννης Μουτζούρης , η Γενική Γραμματέας κ Βασιλική Μπαρμπατιώτη και ο κ Αράπης Χαράλαμπος. Στη συνάντηση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία των καταστηματαρχών της περιοχής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης κ Αλέκος Κουζινόγλου, ο κ Χριστόφας Πουλέλλης εκπροσωπώντας τους Ελεύθερους Πολίτες, ενώ από τη ΔΕΥΑΛ παραβρέθηκε ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας κ Φυντανής.

Στη συζήτηση ακουστήκαν τα σημαντικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή.

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Κόσμου όσο και η Δημοτική Αρχή, ιεράρχησαν τα προβλήματα και πίεσαν για δεσμεύσεις πρωτίστως χρονικές και αφετέρου λειτουργικές, όπως επίσης και για αποζημιώσεις που θα αντισταθμίσουν τη μεγάλη οικονομική ζημιά της περιοχής. Ο κ Φυντανής διαβεβαίωσε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου οι εργασίες που θα ολοκληρωθούν θα επιτρέπουν την καλύτερη λειτουργικότητα των καταστημάτων.

 Ο Εμπορικός Σύλλογος θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, και θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των συναδέλφων.