Απινιδωτες σε όλα τα γήπεδα ζήτησε η ΕΠΣΛ απο τον Κώστα Μουτζούρη


Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου είχε την 11.10.2021 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Οι κ. Καραθανάσης και Βερρής, ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη την συνδρομή του ώστε να εξοπλιστούν τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Λέσβου με απινιδωτές, ώστε  οι αθλητές να είναι και να αισθάνονται πιο ασφαλείς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο Περιφερειάρχης δέχτηκε με χαρά να ικανοποιήσει το αίτημα των ανθρώπων της ΕΠΣΛ, κάνοντας την παρακάτω δήλωση: 

« Όταν πρόκειται  να προστατεύσουμε  ανθρώπινες  ζωές,  είναι υποχρέωση μας και κάνουμε ότι μας ζητηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλοι οι αθλητικοί χώροι θα πρέπει να διαθέτουν απινιδωτές και θα συμμετέχουμε και εμείς ως Περιφέρεια στο να εξοπλιστούν. Άλλωστε έχουμε πρόσφατο στην μνήμη μας το περιστατικό με τον Δανό ποδοσφαιριστή στο Euro ο οποίος σώθηκε χάρη στην ύπαρξη απινιδωτή στο γήπεδο». 

Από την μεριά τους οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ δήλωσαν: 

«Ξεκινήσαμε ενέργειες ως νέο ΔΣ  να εξοπλίσουμε τους αθλητικούς χώρους με απινιδωτές ώστε να προλάβουμε  δυσάρεστες καταστάσεις . Χαιρόμαστε που βρήκαμε ανταπόκριση από τον Περιφερειάρχη και τον ευχαριστούμε γιατί έδειξε να ταυτίζεται απόλυτα με την προσπάθεια μας».