Δεν αποδέχεται το χαρτοφυλάκιό του ο Παντελής Μπουγδάνος- Μουτζούρης «Λυπάμαι για την μη αποδοχή»

Τη μη αποδοχή του νέου του χαρτοφυλακίου, ανακοίνωσε μέσα από συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος.

Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης έκανε έναν απολογισμό της 2ετούς θητείας του, λέγοντας ότι παρήχθη σημαντικό έργο με απτά αποτελέσματα.

«Θα συνεχίσω να προσφέρω στην παράταξη ως περιφερειακός σύμβουλος αλλά όχι ως αντιπεριφερειάρχης», ανέφερε, δηλώνοντας αιφνιδιασμένος από την απόφαση αντικατάστασής του.

 

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη στη μη αποδοχή του χαρτοφυλακίου του από τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο.

 

Με λιτή του δήλωση στον «π» ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τη λύπη του για τη συγκεκριμένη απόφαση σημειώνοντας όμως ότι ο ίδιος οφείλει να φροντίζει το συνολικό καλό και όχι τις προσωπικές φιλοδοξίες.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Μουτζούρη:

«Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Μπουγδάνου γιατί πρόκειται για έναν πολύ καλό αντιπεριφερειάρχη. Όμως ένας περιφερειάρχης οφείλει να φροντίζει το συνολικό καλό και όχι προσωπικές φιλοδοξίες».


Πηγή https://www.politischios.gr