Θρεπτικές και γευστικές τροφές που θα ξετρελάνουν τον σκυλάκο σου


Η διατροφή του τετράποδου φίλου σου είναι πολύ σημαντική σε κάθε ηλικία, γι’ αυτό κι εσύ πρέπει να φροντίζεις να του παρέχεις αξιόπιστες και ποιοτικές τροφές.

Η τροφή σκύλου, που επιλέγεις, πρέπει πάντα να είναι σύμφωνη με τις ηλικιακές ανάγκες, αλλά και με ενδεχόμενες άλλες ανάγκες του σκυλάκου σου. Το σίγουρο είναι πως για να τον ευχαριστήσεις, θα επιλέξεις το πιο νόστιμο και χορταστικό φαγητό της αγοράς!

Σκυλοτροφές Farmina! 

Υπάρχει κατοικίδιο που να έχει δοκιμάσει τις γευστικές τροφές της Farmina και να μην ξετρελάθηκε;

Η απάντηση είναι όχι!

Η ποικιλία, που προσφέρει σε υλικά, είναι μοναδική και γι’ αυτό επιλέγεται από όλες τις σκυλομαμάδες και τους σκυλομπαμπάδες, που αγαπούν και φροντίζουν για την υγιή ανάπτυξη του σκύλου τους.

Βρες ξηρά τροφή για κουταβάκια ή ενήλικα σκυλάκια με βάση το κοτόπουλο και διάφορα άλλα συστατικά με υψηλή θρεπτική αξία, για να εξασφαλίσεις στο κατοικίδιό σου μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή για καλή υγεία και απίστευτη ενέργεια. 


 

Πλήρης τροφή,  super premium, για ενήλικους σκύλους με κοτόπουλο, ρύζι, καλαμπόκι και άλλα γευστικά συστατικά.

 

Μπορείς, ακόμα, να αναζητήσεις απίθανες προτάσεις για πλήρη γεύματα σε υγρή μορφή και σε συνδυασμούς συστατικών, που θα ξετρελάνουν τον φιλαράκο σου. Επίλεξε μία κονσέρβα με βάση το βοδινό, το αρνί, το κοτόπουλο και άλλες εύγευστες επιλογές και φρόντισε για την έξτρα ενυδάτωση του σκύλου σου, μιας και η περιεκτικότητα σε νερό είναι αυξημένη στις κονσέρβες.


 

Πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικους σκύλους, ιδανική και για περιπτώσεις τροφικής δυσανεξίας. 

 

Γνώρισε, τέλος την πρώτη σειρά με την υπογραφή της εταιρίας που βασίζεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Η Farmina Vet Life Natural Diet περιλαμβάνει κλινικές τροφές για περιπτώσεις σκυλάκων που απαιτούν ειδική δίαιτα. Συγκεκριμένα ενδείκνυται για δυσπεψία, ατοπική δερματίτιδα, ηπατική ή νεφρική ανεπάρκεια και άλλες ασθένειες ή δυσλειτουργίες. 

 

Κλινική τροφή κατάλληλη για σκυλάκια που ταλαιπωρούνται από δυσπεψία, δυσαπορρόφηση ή φλεγμονώδεις ασθένειες του γαστρεντερικού συστήματος.

 

Όποιες και αν είναι οι ιδιαίτερες ανάγκες του σκύλου σου, το αγαπημένο Pet Shop στο Περιστέρι σου έχει τη λύση. Αναζήτησε την ιδανική τροφή με μία επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα ή μπες στο petheartshop.gr, για να εξερευνήσεις τις επιλογές και να επιλέξεις την κατάλληλη. Μην ξεχνάς πως με παραγγελίες από 15€ και πάνω τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής θα είναι εντελώς δωρεάν!