24 γκολ στην πρεμιέρα της Β΄ΕΠΣ Λέσβου- Όλα τα Αποτελέσματα της Β΄ Κατηγορίας

Πηγή www.sportlesvos.gr

Αρκετά παραγωγική ήταν η πρεμιέρα στην Β κατηγορία με τις ομάδες να σημειώνουν 24 γκολ συνολικά και τα φαβορί να παίρνουν άνετα τρίποντα.

Στην Ερεσό ο Παπανικολής έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο νέο του γήπεδο κερδίζοντας 5-1 τον Ορφέα Άντισσας. Οι γηπεδούχοι στο 16ο λεπτό πήραν προβάδισμα με την κεφαλιά του Τζινιέρη, ο Κοντέλος διπλασίασε στο 34΄και ο Παπακώστας στο 42' με άπιαστο σουτ σημείωσε το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 80' ο Κοντέλος έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα πέτυχε το 4-0, έξι λεπτά αργότερα ο Στέλιος Ελευθερίου έκανε πέντε τα γκολ για την ομάδα του, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν για το τελικό 5-1 στις καθυστερήσεις με τον Ζεϊμπέκη.

Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδι στον Μανταμάδο και ο Αλκιβιάδης, ο οποίος είχε σε σούπερ μέρα τον Ρονάλτο Σιμόνι σημειώνοντας δυο γκολ, ενώ είχε ανοίξει το σκορ στο 15' για την ομάδα του Κάτω Τρίτους ο Βύρων Σταυρινός και σκοραρε επισης ο Κομβος.

Με το δεξί ξεκίνησε και ο Αχιλλέας κερδίζοντας 3-1 τον Καραβαγγέλη. Στο 28' ο Ρενάτο Ράμα έκανε το 1-0, το 2-0 ήρθε από τον Μαζάρι, ενώ στο 45+ ο Ράμα Διαμαντής έκανε το 3-0. Στην επανάληψη, ο Τσαϊρης μείωσε στο 73' για τον Καραβαγγέλη, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι έως το τελευταίο σφύριγμα, με τον Αχιλλέα να τελειώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Νούρτσε στο 80'.

Αγγλικό σκορ στο γήπεδο Αγιάσου με τον Πολιχνίτο να κερδίζει 5-3 τον Αστέρα Νίκης. Ο Νικέλλης έδωσε στο 15' το προβάδισμα στους γηπεδούχους, δύο λεπτά μετά ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Βερβέρη και πήρε το προβαδισμα στο 19' με τον Πίτατζη. Ωστόσο, ο Πολιχνίτος αντέδρασε και μέχρι το 40ο λεπτό πέτυχε δύο τέρματα με τον Πορτουγλή και Νικέλλη ξανά, για να κάνει το 3-3 ο Κουκέλλης στο 42' και ο Πορτουγλής πριν το ημίχρονο να δώσει εκ νέου προβάδισμα στους Πολιχνιάτες. Στο 75' ο Σταμογιώργος με πέναλτι κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους με το 5-3 να είναι το τελικό σκορ.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στη Μόρια ο Αστέρας Ορφέας με τον Αίγειρο. Σκόρερ για τους γηπεδούχους είναι ο Παναγιώτης Κόμβος, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μπότης με απ'ευθείας κόρνερ.

Τέλος, στο μοναδικό παιχνίδι της Α ΕΠΣΛ Ατρόμητος και ΑΟΜ ήρθαν ισόπαλοι 3-3. Ο Κρασόπουλος έκανε στο 8' το 0-1, όμως η ομάδα της Ανεμώτιας γύρισε το παιχνίδι 2-1 μέχρι την ανάπαυλα με τον Γεωργολόπουλο στο 30' και τον Μάκη Σαμπάνη στο 32', ενώ ο Μεσότοπος είχε δοκάρι με τον Πιπερά. Ο Κρασόπουλος πάλι στο 62' ισοφάρισε 2-2, ο Γεωργολόπουλος έκανε το 3-2 και λίγα λεπτά μετά ο Μαγδαληνός Βλάμης πέτυχε το 3-3, με τον Σαμπάνη να στέκεται άτυχος λίγο πριν το τέλος, αφού το απ'ευθείας χτύπημα φάουλ που επιχείρησε βρήκε στο δοκάρι.

 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ 


Πηγή www.sportlesvos.gr