17 αδιάβροχα μπουφάν και παντελόνια από το λιμενικό ταμείο Λέσβου στην τροχαία του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης


Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας, του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και τους Λιμενικούς Σταθμούς του Νησιού

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας, του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και τους Λιμενικούς Σταθμούς του Νησιού, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Λ., κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, υλοποιώντας την απόφαση του Δ.Σ., παρέδωσε σήμερα  , στα στελέχη της Τροχαίας του Κ.Λ.Μ., δέκα επτά (17)  αδιάβροχα μπουφάν και παντελόνια( νιτσεράδες), για την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων τους , κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να συνδράμει και να ικανοποιεί , παρά την μεγάλη μείωση των εσόδων του, λόγω της πανδημίας του Κορωνοιού και του Μεταναστευτικού προβλήματος, τα αιτήματα που υποβάλλονται από το Κ.Λ. Μυτιλήνης, συμβάλλοντας  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, αναγνωρίζοντας το μεγάλο και δύσκολο έργο που επιτελούν οι άνδρες και οι γυναίκες του Λ.Σ. – Ε.ΛΑΚΤ, σε καθημερινή βάση και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.