Mad Clip – Στο «μικροσκόπιο» το αυτοκίνητό του και τα βίντεο από τη περιοχή (ΒΙΝΤΕΟ)


Βίντεο και μαρτυρίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο της τροχαίας, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος ,στο οποίο έχασε την ζωή του ο τράπερ Μαντ Κλιπ.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, στη Βουλιαγμένη όπου την Πέμπτη ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο της  Porsche 911 στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

 

Αποκλείστηκε το σενάριο εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου

Σημειώνεται πως αργά το βράδυ της Πέμπτης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία, ο οδηγός του Audi R8 που αναζητείτο, καθώς οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο να συνδέεται με το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του ρ Mad Clip.

Ο οδηγός του Audi R8, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε πως βρισκόταν στο σημείο, έχοντας ως συνοδηγό τη σύντροφό του, επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα και δεν ενεπλάκη σε κόντρες με τη μαύρη Porche.

Κατόπιν της κατάθεσής του, αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να του απαγγελθούν κατηγορίες και να κρατηθεί.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η Αστυνομία είχε εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας πληροφορίες στο πλαίσιο της διερεύνησης του θανατηφόρου τροχαίου.

 

«Μάλλον πάτησε φρένο για λόγους ανεξήγητους»

Με δεδομένο ότι έχει αποκλειστεί από την αστυνομική έρευνα το σενάριο της εμπλοκής άλλου οχήματος, το ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν το δυστύχημα οφείλεται στην υψηλή ταχύτητα που κινείτο το αυτοκίνητο του τράπερ ή αν υπήρξε και κάποιο άλλο γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Σύμφωνα με τα ανέφερε στο Πρώτο Θέμα ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, ο Mad Clip πιθανώς να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτό το μηχανισμό που εξετράπη, μάλλον πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μαδιάς.

 

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης

Οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των αιματολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του από το γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Σημειώνεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο Mad Clip επέστρεψε από γάμο φίλο του, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια κολόνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο