Με επιτυχία και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δ. Κουρσουμπά ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά της ITF


Στην τελετή απονομών στους νικητές του διεθνούς τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκε στη Μυτιλήνη, έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη για την άρτια διοργάνωση και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα που του απονεμήθηκε από τον Δημήτρη Τσακίρη, Πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής του τουρνουά. Ο κ. Κουρσουμπάς απένειμε το ασημένιο μετάλλιο στον Ανδρέα Λοιζά ο οποίος ηττήθηκε στον τελικό από τον Ιταλό αντίπαλο του. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήταν εκ των συνδιοργανωτών του τουρνουά.

 

Αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε:

« Θα ήθελα να μεταφέρω τα θερμά συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη στους διοργανωτές  για το  πετυχημένο αυτό τουρνουά το οποίο έχει γίνει θεσμός, έναν θεσμό που  η Περιφέρεια συμμετέχει και στηρίζει. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και χαιρόμαστε που όσοι ήρθαν αθλητές και συνοδοί,  έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί μας»