ΒΙΝΤΕΟ: Πέρασε εντυπωσιάζοντας τους κριτές- Στο σπίτι του GNTM 4 η Μαρία Κουμαρα από τα Δαφια της Καλλονής


Μετά τις οντισιόν και το ID Catwalk οι 41 υποψήφιοι του GNTM 4 πέρασαν από την επόμενη διαδικασία και ήδη έχουμε την τελική 20άδα που μπαίνει στο σπίτι.

Η Μαρία Κουμαρα από τα Δαφια της Καλλονης πέρασε και το Bootcamp και βρίσκεται πλέον μέσα στο σπίτι του GNTM 4

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος ή μία υποψήφια κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 4, και αυτή ήταν η Ειρήνη Λεμπέση.


Στη δεύτερη φάση του bootcamp, οι υποψήφιοι του GNTM 4 δοκιμάστηκαν στην επαγγελματική φωτογράφιση. Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, υπό την καθοδήγηση των τεσσάρων κριτών, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλού, Αγγελου Μπράτη και Ισμήνης Παπαβλασοπούλου πλένοντας αυτοκίνητα θέλοντας να εντυπωσιάσουν τους…γείτονες.

Αισθησιακές πόζες, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και αυτοκίνητα: Αυτά είναι τα στοιχεία της χθεσινής φωτογράφισης του GNTM 4 που έδωσε σε 20 παίκτες το εισιτήριο για το σπίτι.


Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 4

Οι 20 παίκτες που πήραν τα κλειδιά για το GNTM 4 είναι οι: Αγάπη, Αγγαίος, Μαρία, Βασίλης, Άννα,Κυβέλη, Ηλίας, Ναπολέων, Στέλλα, Ειρήνη, Θοδωρής, Ιωάννα, Ντίνος, Ραφαέλα, Στέλιος, Γιάννης, Όλγα, Θάνος, Μελίνα, Κωνσταντίνος.