Foxbet: Ειδικό στοίχημα στο Βραζιλία - Αργεντινή, στήριξη σε Ιταλία και Ελλάδα


Σε δύσκολη θέση έχει έρθει η Ελλάδα στο γκρουπ, πολύ κρίσιμο το αποψινό εκτός έδρας ματς με το Κόσοβο. Πονηρή έξοδο στην Ελβετία έχει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, ενώ στη Λατινική Αμερική δεσπόζει το σούπερ ντέρμπι Βραζιλία - Αργεντινή.

Μάθε πώς να κάνεις εύκολα novibet ταυτοποιηση!

1117. Βραζιλία – Αργεντινή (22:00)

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, με την Αργεντινή να βγαίνει μεγάλη νικήτρια. Η Βραζιλία είναι το αφεντικό του ομίλου, προέρχεται από το διπλό στη Χιλή (1-0), παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει.

Νέο πρόβλημα η τιμωρία του στόπερ Μαρκίνιος, ο Μιράντα είναι ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει. Η Αργεντινή πέρασε εύκολα από τη Βενεζουέλα (3-1), παρά το… ξύλο που έφαγαν οι παίχτες της. Φαίνεται να τη γλίτωσε από το «δολοφονικό» μαρκάρισμα ο Μέσι και θα ηγηθεί της ομάδας του.

Προγνωστικό: Έχει ταυτότητα η Βραζιλία του Τίτε και παρά τις πολλές απουσίες δεν μπορεί να αγνοηθεί. Φαντάζει πολύ δύσκολο να ηττηθεί για δεύτερη σερί φορά εντός έδρας από την Αργεντινή, γρίφος η επιλογή σημείου. Θα στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα και θα επιλέξουμε το 2.75 του καταλογισμού πέναλτι στο ματς, με το σκεπτικό πως θα υπάρχουν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, πιθανόν ένα από αυτά να είναι και εντός περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Προκριματικά Μουντιάλ N. Αμερικής στο Foxbet!