Foxbet: Περνάει από την Κύπρο η Ρωσία, με τα γκολ στο Ισραήλ


Τα Προκριματικά του Μουντιάλ συνεχίζονται σήμερα, με σημαντικές αναμετρήσεις σε 8ο και 6ο όμιλο, αντίστοιχα.

Μάθε τα πάντα για το bwin mobile!

948. Κύπρος – Ρωσία (19:00)

Απογοητευτική η Κύπρος κόντρα στη Μάλτα, δέχθηκε γερό… χαστούκι με την ήττα 3-0. Μεγάλο ρόλο έπαιξε η αποβολή που δέχθηκε στο 40’ με το σκορ στο 0-0, αλλά και το κακό διάβασμα του αγώνα από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Κωστένογλου. Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του επιθετικού Πιέρου Σωτηρίου, τιμωρημένος ο αδερφός του Κωνσταντίνος (Α).

Η Ρωσία, αν και ελαφρώς καλύτερη, παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Κροατία στο ντεμπούτο του τεχνικού Κάρπιν. Παραμένει πάντως στην κορυφή του ομίλου, ισόβαθμη με την Κροατία και ορίζει την τύχη της. Εκτός ο μπακ Φερνάντες κι ο μεσοεπιθετικός Ιόνοφ.

Προγνωστικό: Δύσκολα θα προλάβει να βελτιωθεί τόσο η Κύπρος ώστε να γλιτώσει την ήττα από την ανώτερη Ρωσία. Το διπλό ανεβαίνει στο 1.72 αν ζητήσουμε παράλληλα μίνιμουμ δύο γκολ.

1028. Ισραήλ – Αυστρία (21:45)

Με ηγέτη τον Ζάχαβι (2 γκολ) το Ισραήλ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 4-0 των Ν. Φερόε και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Αυτό ήταν το τέταρτο διαδοχικό Over 3,5, ενώ παραμένει αήττητο εντός κόντρα στην Αυστρία (2-2-0).

Η φιλοξενούμενη δεν ζορίστηκε κόντρα στη Μολδαβία, κέρδισε με 2-0 εκτός, έφτασε τους 7 βαθμούς και παρέμεινε ισόβαθμη με τον αποψινό της αντίπαλο. Αμφίβολος ο μέσος Μπαουμγκάρτνερ.

Προγνωστικό: Κάνει… νερά εντός το Ισραήλ, το κρατάνε ψηλά οι εκτός έδρας επιδόσεις του. Η Αυστρία υστερεί στη διαφορά τερμάτων και κατά συνέπεια στη βαθμολογία από το Ισραήλ, θα ψάξει τη νίκη για να το ξεπεράσει. Με κίνητρο και οι δύο ομάδες, καταλήγουμε στο G/G του 1.80.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Προκριματικά Μουντιάλ Ευρώπης 2022 στο Foxbet!