Στρατής Βαρταλαμίδης : Ο πρώτος Λέσβιος αθλητής που τερματίζει στο "Σπάρταθλον" είναι γεγονός


Μετα απο 2 μέρες και 1 νύχτα συνεχόμενου τρεξίματος, περνώντας δύσβατα μονοπάτια και πολύ δύσκολες συνθήκες, ο πρώτος Λέσβιος αθλητής που τερματίζει στο "Σπάρταθλον" είναι γεγονός.

Ο Στρατής Βαρταλαμίδης, διανύοντας 250 χιλιόμετρα γεμάτα ένταση και πάθος, έφτασε στον στόχο, με σφιχτές γροθιές!

Ο Στρατής Βαρταλαμίδης, λίγο μετά τον τερματισμό του, είπε στο kalloninews.gr με δέος,

"Μπορεί η διαδρομή να ήταν ό,τι πιο επίπονο, το τρέξιμο να ήθελε κουράγιο και θέληση, ωστόσο όλα ανταμείβονται απο τα όσα συμβαίνουν. Η στιγμή του τερματισμού, είναι κάτι το απέραντο στον ψυχικό σου κόσμο. Ό,τι καλύτερο μπορεί να σο συμβρεί, τελειώνοντας μια τέτοια ιστορικήδιαδρομή. Μια διαδρομή που κατατάσσσεται στις δυσκολότερες του κόσμου. Χαίρομαι πολύ, τόσο για του φίλους που ήταν με 2 αμάξια στο πλευρό μου σε όλη μου την προσπάθεια, όσο και για την στιγμή του τερματισμού με την Λέσβο χαραγμένη πάνω μου, και τον Ταξιάρχη, τον προστάτη του νησιού μας, ψηλά, πλάι μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, για την αγάπη σας. Ο αθλητισμός είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας. Θα πούμε περισσότερα σύντομα."

Ο Στρατής Βαρταλαμίδης, κρατώντας την Ελληνική σημαία με τον Ταξιάρχη καθώς περνούσε το νήμα του τερματισμού, έγινε ο πρώτος Λέσβιος αθλητής που το καταφέρνει.

Συγχαρητήρια και Ευχόμαστε Σε Πολλές Ακόμη Πρωτιές !!!!

Πηγή kalloninews.gr