Στην Στύψη ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης


Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην Λεσβιακή ύπαιθρο, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφτηκε την 01.09.2021 την Στύψη, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολο Αλατζά και την μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων  Αγγελική Σαραντινού.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Δράκουλας  ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την εξέλιξη των έργων στο γήπεδο της Στύψης, παρουσία του αναδόχου εργολάβου,  ένα έργο που εκτελείται από την Περιφερειακή Αρχή, ενώ οι παράγοντες του συλλόγου «Γερμανός Καραβαγγέλης» ζήτησαν την συμβολή της Περιφέρειας ώστε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του  να μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για επίσημα παιχνίδια.

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το φράγμα της περιοχής, και ενημερώθηκε για τις προοπτικές που υπάρχουν ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό, προκειμένου να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής που αφορά την ύδρευση και την άρδευση.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Κοινοτικό γραφείο, παρουσία των μελών του τοπικού συμβουλίου, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον Πρόεδρο να προσφέρει στον Περιφερειάρχη τοπικά προϊόντα.

Αμέσως μετά  ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε με τους συνεργάτες μου τις εξορμήσεις μας σε χωριά της Λέσβου ώστε να έχουμε καθημερινή επαφή με τους Προέδρους και τους κατοίκους για να λύνουμε προβλήματα. Στην Στύψη ολοκληρώνουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου σύντομα, είδαμε το φράγμα που υπάρχει εκεί και συζητήσαμε τρόπους αξιοποίησης του. Χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους δραστήριους και διεκδικητικούς για τον τόπο τους, όπως εδώ στη Στύψη».