Το Ευχαριστώ του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου για την υποστήριξη σε τσάντες και γραφική ύλη για τους μαθητές Ρομά


Δελτίο Τύπου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου, θα ήθελαν να απευθύνουν ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μυτιλήνης και της Δ. Λέσβου, καθώς και την ΑΜΚΕ «Ηλιαχτίδα», για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για την υποστήριξη σε τσάντες και γραφική ύλη για τους μαθητές Ρομά που φοιτούν στο σχολείο μας.

Είναι πολύ σημαντική η συμβολή τους σε περιόδους μεγάλων δυσκολιών και προβλημάτων που υπάρχουν συσσωρευμένα τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθεια για συνεχή φοίτηση των μαθητών Ρομά, παράλληλα με τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ανάγκη υποστήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, γίνεται ακόμη πιο επιτακτική σήμερα, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κίνητρα για μόρφωση και αγάπη για το σχολείο.

Η συμπερίληψη όλων μαθητών, είναι στις προτεραιότητες της κουλτούρας του σχολείου μας, γιατί, όλα τα παιδιά, δικαιούνται ένα παράθυρο στη γνώση, με σεβασμό, φροντίδα και κυρίως αγάπη. 

Εμείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα αγκαλιάζουμε όλους τους μαθητές διδάσκοντας έμπρακτα την αποδοχή του «άλλου…».

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου 

Γιώργος Ζορμπάς