Νέα άσφαλτος στις οδούς Σκρα και Τζέιμς Αριστάρχου Η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης γνωστοποιεί ότι θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Σκρα και Τζέιμς Αριστάρχου από το πρωί του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου 2021 έως και το βράδυ της Κυριακής 3 Οκτωβρίου 2021.

Ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω οδοί θα παραμείνουν κλειστές κατά τη διάρκεια των εργασιών και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται εκ περιτροπής στην οδό 8ης Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, τα διερχόμενα οχήματα θα ειδοποιούνται, με πληροφοριακές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν στην αρχή και στο τέλος των οδών κατά την τέλεση των εργασιών. Μάλιστα, με ευθύνη της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας θα τοποθετηθεί προσωπικό, έχοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ατομικής προστασίας, για να ρυθμίζει την κυκλοφορία στην αρχή και στο τέλος κάθε τμήματος, στο οποίο εκτελούνται εργασίες, προς αποφυγή ατυχήματος.

Για ακόμη μια φορά, ζητούμε την κατανόηση, την προσοχή και την υπομονή των συνδημοτών μας. Η Τεχνική μας Υπηρεσία προς αποφυγή κυκλοφοριακής σύγχυσης και ταλαιπωρίας των συνδημοτών μας, ενόψει του επικείμενου μεγάλου έργου Ανάπλασης της Προκυμαίας και της επισκευής του Παλαιού Λιμεναρχείου, προχωρά με προγραμματισμό σε κάθε άλλη εργασία στις αστικές οδούς της πόλης μας.