Γονείς & ιερείς κατά... «δαιμονικών εμβολίων» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΗΓΗ MEGA TV

Γονείς και ιερείς που συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο δικό τους, αντιεμβολιαστικό αγώνα μιλούν στο Live News και εξηγούν τις απόψεις τους.

Οι μεν πολλές φορές από άμβωνος μπροστά στους πιστούς, που ακούνε με προσοχή. Άλλοι από το γραφείο τους, για τις ανάγκες της διαδικτυακής τους εκπομπής. Και οι δε στα σχολεία των παιδιών τους, να δίνουν μάχες όπως μας λένε για να περάσει το δικό τους.

Γονείς και ιερείς που συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο δικό τους, αντιεμβολιαστικό αγώνα μιλούν στο Live News και εξηγούν τις απόψεις τους.

Όπως ο πατέρας μαθήτριας δημοτικού που τους τελευταίους μήνες κεντρίζει τα βλέμματα στον Πύργο, με τη στολή του τσολιά που επιλέγει σε περιπάτους και πλέον όπως μας λέει περιμένει να λύσει στα δικαστήρια τις διαφορές του, με τον διευθυντή του σχολείου της κόρης του.

Ο διευθυντής του σχολείου τονίζει πως ο πατέρας της μικρής μαθήτριας δημιουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα εντάσεις ακόμα και μέσα στο σχολείο. Με απόφαση εισαγγελέα το σχολείο υποχρεώθηκε να δώσει άλλες μάσκες στη μικρή, αλλά το πρόβλημα με τον πατέρα της δεν λύθηκε.

Στους κόλπους της εκκλησίας, οι αρνητές ιερείς φροντίζουν να δίνουν το στίγμα τους με κάθε ευκαιρία.

Ο μοναχός που πριν από ένα μήνα παρακινούσε από την πλατεία Συντάγματος το κόσμο να μην εμβολιαστεί, είναι από την υπό κατάληψη Ιερά Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος. Εκεί όπου τις τελευταίες μέρες, 4 από τους 110 μοναχούς νοσούν από κορωνοϊό, χωρίς όμως να δείχνουν διατεθειμένοι να αλλάξουν σκεπτικό.

Ιερείς και μοναχοί που εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία, επικαλούνται πονηρούς σκοπούς και μυστικά σχέδια πίσω από το εμβόλιο που φτάνουν ακόμα όπως λένε και σε αρπαγές παιδιών.

Κάποιοι μεταφέρουν μαρτυρίες φίλων που εμβολιάστηκαν. Στο εν λόγω παράδειγμα μοναχός άρχισε αίφνης να βλέπει μπροστά του τον Σατανά.

Άλλοι μιλούν για σκοτεινές τελετές που ελάχιστοι γνωρίζουν, και άλλοι για τις παρενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Όλοι μαζί προσπαθούν να φρενάρουν τους εμβολιασμούς με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Το μικρό αντιεμβολιαστικό κίνημα στη χώρα είναι πάντα εδώ κι συνεχίζει να απασχολεί. Με τις απόψεις που εκφράζονται να προβληματίζουν, καθώς οι αρνητές ιερείς και μοναχοί έχουν εκατοντάδες ακολούθους στις διαδικτυακές τους σελίδες.