Στο Αμπελικο ο Χ. Αθανάσιου- Καίριες οι παρεμβάσεις του για τον δρόμο Αμπελικο-Σταυρος και το νέο δίκτυο ύδρευσης


Το Αμπελικο επισκέφτηκε χτες ο βουλευτής Ν. Λέσβου της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο κος Αθανασίου κατά την επίσκεψη του συνάντησε το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας του χωριού καθώς και τον παπα Στρατη ενώ συνομίλησε με κάτοικους.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε στους κατοίκους ότι ο δρόμος Αμπελικού -Σταυρού θα ενταχθεί άμεσα στο νομό 7Α πράγμα που σηματοδοτεί την επίσπευση όλων των διαδικασιών μέχρι και την δημοπράτηση του έργου .

Επίσης κατά την επίσκεψη του η ΤΚ Αμπελικου του εξήγησε ένα χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει με την παλαιότητα του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης το οποίο είναι από την δεκαετία του 1950 και για το οποίο υπάρχει έτοιμη μελέτη. Άμεσα ο Χ. Αθανασίου επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπουργό για την υλοποίηση του έργου έχοντας πολύ θετική ανταπόκριση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τ.Κ Αμπελικου

«Ευχάριστα νέα.

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να επισκεφθεί το χωριό ο.κ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά μας ανακοίνωσε πως στη χθεσινή συνάντηση που είχανε μαζί με τον κ.περιφερειαρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη με τον αρμόδιο υπουργό ο δρόμος Αμπελικού -Σταυρού ο οποίος θα ενταχθεί άμεσα στο νομό 7Α πράγμα που σηματοδοτεί την επίσπευση όλων των διαδικασιών μέχρι και την δημοπράτηση του έργου .

Επίσης μετά από αίτημα μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό μας εδώ και δεκαετίες σχετικά με την παλαιότητα του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης το οποίο είναι από την δεκαετία του 1950 και για το οποίο υπαρχει έτοιμη μελέτη, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθανασίου επικοινώνησε άμεσα με τον αρμόδιο υπουργό για την υλοποίηση του έργου έχοντας πολύ θετική ανταπόκριση.

Εκ μέρους της τοπικής μας κοινότητας θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Αντιπρόεδρο κ. Αθανασίου Χαράλαμπο για την επίσκεψη του καθώς και για την αμέριστη συμπαράσταση στα αιτήματα της τοπικής μας κοινότητας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη για την ένταξη του δρόμου Αμπελικού- Σταυρού στο νομό 7Α.

Μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Αθανασίου επισκέφτηκε το χωριό μας η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αλεξανδρή μαζί με τους συνεργάτες της.

Η τοπική Κοινότητα Αμπελικού.»