«Καλή σχολική χρονιά» από τον Ένωση Γονέων Και Κηδεμόνων του Δήμου Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ)


Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022 από την Ένωση Γονέων Και Κηδεμόνων του Δήμου Μυτιλήνης

«Το Δ.Σ. της Ένωσης συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης  με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελε να ευχηθείκαλή σχολική χρονιά με υγεία,  τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς, δασκάλους και καθηγητές.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα μέσα σε αυτή τη χρονιά , η πανδημία που τόσο άλλαξε τις ζωές μας αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων θα  αποτελέσει παρελθόν .

Επειδή σε αυτή τη χρονιά πρέπει να γίνουν εκλογές στους περισσότερους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων (η σωστή λειτουργία των συλλόγων επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία ),είναι ζωτικής σημασίας η μαζική ενεργή συμμετοχή όλων των γονέων & κηδεμόνων στις εκλογικές διαδικασίες .

Σαν Ένωση αγωνιζόμαστε για καλύτερες συνθήκες στην Παιδεία, είμαστε στο πλευρό των συλλόγωνκαι η ανταπόκριση μας είναι άμεση σε οποιαδήποτε αίτημα βοήθειας ,συμπαράστασης και  συμμετοχής σε συναντήσεις με φορείς για την στήριξη των αιτημάτων των μελών μας .»

Στην κάμερα της LesvosPost WEB TV απεύθυνε το δικό του μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιά ο Πρόεδρος  της ένωσης γονέων & κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Καρεκος