Αρχίζουν ξανά τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δυτικής Λέσβου


Ύστερα από μια πολύ πετυχημένη πορεία το περασμένο σχολικό έτος, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου είναι και φέτος έτοιμος να ξεκινήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές. Με την αξιέπαινη εθελοντική προσπάθεια των δασκάλων και καθηγητών φέτος, ακόμη πιο οργανωμένα, λόγω και της εμπειρίας που αποκτήθηκε όλους αυτούς τους μήνες, το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά εκπαιδευτές και μαθητές, που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή τη προσπάθεια.

Γίνεται γνωστό ότι τα μαθήματα θα συνεχίσουν να διεξάγονται διαδικτυακά, προς αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19, καθώς επίσης και για ευκολία των μαθητών, οι οποίοι βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Όποιος δάσκαλος ή καθηγητής ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, προκειμένου να διδάξει εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Κοτζαμάνη Γρηγόρη στο τηλέφωνο 6971786232.

Επίσης, όποιος μαθητής, οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας ενδιαφέρεται να ενταχθεί σε κάποιο τμήμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τον κο Αργύρη Χατζημαλλή στο τηλέφωνο 2253030001.