"Θα φτάσουμε και στον Πατριάρχη της διαπλοκής"- Απάντηση Χήρα σε Βέρρο με αιχμές



Απάντηση με αιχμές του Νικολάου Χήρα στην ανάρτηση του δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βερρου για την μη διάσπαση του λιμενικού ταμείου Λέσβου.

«Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι..»

Ενώ εδώ και δυο χρόνια ο κ. Βέρρος μαζί με τους Δημοτικούς του Συμβούλους απουσίαζε σκανδαλωδώς από τα Συμβούλια του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου μη διεκδικώντας το οτιδήποτε για τους δημότες μας, επιχειρεί σήμερα να μας χρεώσει μειοδοτική στάση για ζητήματα του Δήμου μας.

Η θέση μας ήταν και είναι υπέρ της δημιουργίας Λιμενικού Ταμείου Δυτικής Λέσβου που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του Δήμου μας. 

Και αυτή ήταν και παραμένει η θέση του δημοτικού μας συμβούλου Καραθανάση Γεωργίου. 


Για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται σχέδιο και χρονοδιάγραμμα. Τίποτα από τα δυο δεν κατέθεσε η Δημοτική Αρχή του κ. Βέρρου στο Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου .

Η υπεύθυνη διαχρονικά στάση μας απέναντι στους δημότες απαγορεύει να ταχθούμε υπέρ μιας άτακτης διάλυσης του Ταμείου και της δημιουργίας ενός θνησιγενούς νέου οργανισμού. 

  Τελεί, δε, υπό τέτοια σύγχυση η Δημοτική Αρχή που ενώ ζητά πίστωση χρόνου αρνούμενη την διάλυση της ΔΕΥΑΛ, απαιτεί εδώ και τώρα τη διάλυση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου!

Θα πρέπει να είναι βολικό για τον κ. Βέρρο να χρεώνει τις διακοπές νερού στο Δήμο Μυτιλήνης, αλλά για μας όχι, γι΄ αυτό είμαστε υπέρ της διάσπασης και της ΔΕΥΑΛ. 


ΥΓ: Η εξοικείωση σας με τους βαθμούς της ιεροσύνης μας γεννά την ελπίδα ότι σύντομα θα φτάσουμε και στον Πατριάρχη της διαπλοκής. Τέλος, αν χρειασθεί θα επανέλθουμε.


    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ 

           ΧΗΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ