Σχολικό Βazaar για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δωρεά Βιβλίου για Δημοτική Βιβλιοθήκη «Ευγενία Κλειδαρά»

Το Χαμόγελο του Παιδιού και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Μυτιλήνης –με τη στήριξη του Αντιδήμαρχου Παναγιώτη Τσακύρη -στα πλαίσια της συνεργασίας τους , καλωσορίζουν τη νέα σχολική χρονιά και συνδιοργανώνουν Σχολικό Βazaar και Δωρεά Βιβλίου  στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης .

Με το σύνθημα «Χαρίζω ένα Χαμόγελο  -Δωρίζω ένα Βιβλίο»   το Χαμόγελο του Παιδιού και η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Ευγενία Κλειδαρά» δίνουν τη δυνατότητα στα  δημότες της πόλης μας, στηρίζοντας το Σχολικό Βazaar-του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού –και δωρίζοντας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ένα βιβλίο,  να αγκαλιάσουν και να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μας χρειάζονται .

 

Χώρος Διεξαγωγής :  Προάυλιο Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης

Ημέρες : Πέμπτη 16/9 εως  Σάββατο 18/09                             

  Ωράριο αγοράς

 

Λίγα λόγια για το «Χαρίζω Ένα Χαμόγελο»

Στα σχολικά bazaars που διοργανώνονται, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, οι φίλοι του Οργανισμού θα βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές πάντα τιμές.

Με την απόκτησή σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» , μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2021, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, διατηρώντας τα ισχυρά του αντανακλαστικά και με αίσθημα ευθύνης στήριξε 23.878 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί σε ανάγκη προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Π.Κουντουριώτου53 & Κομνηνάκη 12 ,Μυτιλήνη 81100
Τηλέφωνο: 22510 44982
Email: Lesvos@hamogelo.gr


Λίγα λόγια για το «Δωρίζω ένα Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη της πόλης μου»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Ευγενία Κλειδαρά» βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας και προσφέρει τη  δυνατότητα στους μικρούς και μεγάλους που αγαπάνε τη γνώση και τα βιβλία, να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά. Σε έναν χώρο ευχάριστο και προσιτό για όλες τις ηλικίες μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέσα από τα βιβλία.

Η Δημοτική βιβλιοθήκη εμπλουτίζεται συνεχώς με σκοπό να ανανεωθεί, να εξελιχθεί κ να γίνει πιο λειτουργική για τις ανάγκες του λεσβιακού κοινού. Αυτό, αποτελεί άμεση προτεραιότητα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού Μυτιλήνης, η οποία με πρωτοβουλία και ενέργειες του αντιδημάρχου πολιτισμού κ. Παναγιώτη Τσακύρη, ενισχύει την βιβλιοθήκη με το ηλεκτρονικό πρόγραμμα καταγραφής βιβλίων “ABEKT”, όπου οι χρήστες θα μπορούν να αναζητούν ηλεκτρονικά τα βιβλία του ενδιαφέροντος τους

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Δοϊράνης & Γιαννιτσών, Κιόσκι Μυτιλήνη 811 00
Τηλέφωνο: 22510 45434
Email: dimotikivivliothikimitilinis@gmail.com