Βίντεο: Πραξιτέλης Βούρος: "Το γκολ αφιερωμένο στον πατέρα μου που ήρθε από Μυτιλήνη"!- Στο 90΄εδωσε το Χ στον ΟΦΗ


Ο Μυτιληνιός άσος του ΟΦΗ Πραξιτέλης Βούρος έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική της Super League απέναντι στην ΑΕΚ και αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του

Ο Πραξιτέλης Βούρος πέτυχε το γκολ που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΟΦΗ σφραγίζοντας μια επική ανατροπή .

Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αποκάλυψε πως αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του που ταξίδεψε από την Λέσβο για να τον δει αγωνιζόμενο.

«Αφιέρωσα το γκολ στον πατέρα μου. Ήρθε από την Μυτιλήνη και ήθελα να τον κάνω περήφανο. Ήταν σημαντικό γκολ. Όλα τα παιδιά κάναμε σημαντική και μεγάλη προσπάθεια. Έτυχε να είμαι εγώ ο σκόρερ. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Δεν είναι τίποτα άλλο από έναν βαθμό. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Εγώ ποτέ δεν έχασα την πίστη μου όπως και τα παιδιά. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο η αποβολή του παίκτη της ΑΕΚ. Κερδίσαμε περισσότερο χώρο.

Εκμεταλλευτήκαμε αυτή την απουσία και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό. Τελικά βλέπουμε ότι ο κόσμος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ήταν μεγάλη η απώλεια την περασμένη χρονιά. Νομίζω στο 0-3 χωρίς τον κόσμο δε θα παίρναμε την ισοπαλία. Όλοι μαζί κι εμείς και ο κόσμος κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε τον βαθμό που πιστεύω ότι το αξίζαμε.»