Μυτιλήνη: Στην φυλακή η 43χρονη με τα 4,5 κιλά κοκαΐνης



Στη φυλακή οδηγείται με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 45χρονη μητέρα που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Μυτιλήνη έχοντας στη κατοχή της 4,5 κιλά  κοκαΐνης.

Στην απολογία της, που διήρκεσε για περισσότερο από δυο ώρες, αρνήθηκε την κατηγορία της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και δήλωσε αθώα. Ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και την έκριναν προφυλακιστέα.

Στο δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης πριν την απολογία της κατηγορουμένης κατέθεσε στην ανακρίτρια η κόρη της.

Η 43χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Μυτιλήνης λίγο πριν τις 11 το πρωί για να απολογηθεί στον ανακριτή, έφτασε με τον 11χρονο γιο της το πρωί της Πέμπτης με το πλοίο στη Μυτιλήνη μαζί με ένα φίλο της.

Η κατηγορούμενη που δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήρθε στο νησί για θρησκευτικό τουρισμό, όταν αντελήφθη ότι τηνε παρακολουθεί η αστυνομία άφησε στην τουαλέτα καταστήματος την κοκαΐνη όπου στη συνέχεια εντόπισαν υπάλληλοι της καφετέριας και την παρέδωσαν στην αστυνομία. η οποία έφτασε στα ίχνη της 43χρονης από τις κάμερες παρακολούθησης του καταστήματος.

Από την συσκευασία και τις ενδείξεις η κοκαΐνη φέρεται ότι προέρχεται από καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.