Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου


“Νους, Σώμα και Πνεύμα σε Ισορροπία”

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής της 12ης Σεπτεμβρίου, μετά από 4 γεμάτες ημέρες δράσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους αφήνοντας στο κοινό τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Από τις 9 έως 12 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες του νησιού και του Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διάφορες δράσεις - δίπλα στη θάλασσα, μέσα σε πευκοδάση και παραδοσιακούς οικισμούς, με φόντο αρχαιολογικά μνημεία, τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα του Βορείου Αιγαίου και πολλά άλλα μοναδικά σημεία στο ευλογημένο αυτό νησί.

Ένα Φεστιβάλ με στόχο τη δυναμική προβολή της εναλλακτικής και της μοναδικά ενεργειακής Λέσβου το οποίο προσκαλεί όλους όσους έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν, να αναζωογονήσουν τον εαυτό τους ψυχικά και σωματικά και να “αδειάσουν“ το μυαλό τους, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας στην πόλη, να ζήσουν αυτή την εμπειρία, μια μαγική συνεύρεση,  με δράσεις που περιλάμβαναν ενσυνειδητότητα με τα άλογα, διατροφή, πρακτικές τσι-κονγκ, γιόγκα, χοροθεραπεία, εναέρια ακροβατική, δράσεις για παιδιά, και δυο μουσικές συναυλίες στον Μόλυβο και στην Πέτρα.  

Κατά τη διάρκεια αυτού του τετραήμερου δημιουργήθηκαν διάφοροι σταθμοί, σε 4 διαφορετικά σημεία του νησιού, από τον Μόλυβο και την Πέτρα μέχρι το Πλωμάρι και την Ερεσό μια συνεργασία που μοιραστήκαμε φέτος και ελπίζουμε να συνεχιστεί.

Το 3ο  Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας  διοργανώθηκε από τον Φορέα Τουρισμού  Μολύβου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, είχε την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, του Robert Βetz, των χορηγών Eressian Hotel & Hammam Spa, Seafari Adventures, A-Luxury Villas, και άλλων τοπικών υποστηρικτών.

Τέλος, η υποστήριξη των μελών του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, ιδιαίτερα των ξενοδοχείων και των εστιατορίων, καθώς και των εθελοντών, της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ αλλά και των δασκάλων όπου ταξίδεψαν στη Λέσβο για να είναι κοντά μας, ήταν τόσο σημαντική ώστε το Φεστιβάλ για τρίτη χρονιά να στεφθεί με επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ - για το Πρόγραμμα, τα μαθήματα και τους δασκάλους επισκεφτείτε την επίσημη Ιστοσελίδα  http://euphoria-lesvos.com/  

 

Επιπλέον Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: euphorialesvos@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/euphorialesvos/

Instagram: euphorialesvos