Μαγική…. βραδιά με Πρωτοψάλτη- Χατζηγιάννη στο κατάμεστο στάδιο Μυτιλήνης (PICS, VIDS)


Μία ακόμη σπουδαία μουσική βραδιά στη Μυτιλήνη στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2021 από τον Δήμο Μυτιλήνης.

Ένα όμορφο βράδυ με μια αγκαλιά τραγούδια πέρασαν όσοι βρέθηκαν στην χθεσινή συναυλία στο κατάμεστο στάδιο Μυτιλήνης που έδωσαν οι δύο πετυχημένοι ερμηνευτές Μιχάλης Χατζηγιάννης και Άλκηστη Πρωτοψάλτη, οι οποίοι βρέθηκαν στο νησί μας στο πλαίσιο της περιοδείας τους..

Λίγο πριν τη λήξη του καλοκαιριού και έχοντας τιμήσει το Μυτιλήνη πολλοί καλλιτέχνες με την παρουσία τους, ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε: Η  μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού – γεμάτο εκδηλώσεις – καλοκαιριού ήταν η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Άλκηστης Πρωτοψάλτη!!

Το πολύ θερμό – για τα δεδομένα της Μυτιλήνης – και ακούραστο κοινό επευφημούσε τους καλλιτέχνες και με «τα χέρια ψηλά» τραγουδούσε μαζί τους κάθε τραγούδι. Από την έναρξη μέχρι το τέλος οι φίλοι και οι θαυμαστές των δυο δημοφιλών καλλιτεχνών δεν έπαψαν στιγμή να τραγουδούν ενισχύοντας στο κεφάτο κλίμα της βραδιάς. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος  Μιχάλης Χατζηγιάννης, μοιράστηκαν την σκηνή του σταδίου Μυτιλήνης χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια».

Μέσα σε ένα κατάμεστο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης και τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοιου οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, ένωσαν τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει, δημιουργώντας ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτυ», μία καλοκαιρινή «Γιορτή», τραγουδώντας μαζί τους το «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί» να απογειωθούμε  με τα «Χέρια ψηλά», τραγουδώντας όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω» αλλά και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος»!

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης, ενω χορηγός επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πυρόπληκτους.

Δείτε τα πλάνα και τις φωτογραφίες που κατέγραψε η ομάδα του LesvosPost